Àlex Lera Bosch de la Pastisseria Sant Llehí guanya el Premi al Millor Jove artesà alimentari innovador del 2022

Dimecres, 30 de novembre de 2022 a les 14:15

Juntament amb el premi "Fava de Cacau 2022" que reconeix les 50 millors pastisseries i el reconeixement del pare, Jesús Lera, com a Mestre Pastisser durant l'any 2021

El Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural organitza anualment el lliurament de Diplomes de Mestre artesà alimentari i del Premi al millor jove artesà alimentari innovador amb l'objectiu de distingir les persones que han destacat pels seus mèrits de creativitat i coneixement en el camp de l'artesania alimentària al llarg de la seva trajectòria professional i a més premiar els joves innovadors artesans.

Ahir, dimarts 29 de novembre, va tenir lloc La Nit de l'Artesania Alimentària per fer l'entrega d'enguany al jove Àlex Lera Bosch de la Pastisseria Sant Llehí de Sant Antoni de Vilamajor, reconegut amb el Premi al millor jove artesà alimentari innovador.

Per banda, el senyor Jesús Lera i pare de l'Àlex, també va ser reconegut l'any passat com a Mestre pastisser del 2021, i durant l'acte d'ahir també se li va fer l'entrega del diploma, juntament amb la resta de diplomes entregats en aquesta categoria.

A més a més, per tercer any consecutiu, la Pastisseria Sant Llehí també ha sigut reconeguda amb el Premi "Fava de Cacau" que reconeix a les 50 millors pastisseries de Catalunya. Una iniciativa de l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, que enguany ha celebrat la tercera edició dels premis Fava de Cacau per posar en valor l'activitat professional del sector pastisser.

Des de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor felicitem públicament a l'Àlex per aquest premi i donem visibilitat a la Pastisseria Sant Llehí, un dels establiments referents del municipi que l'any 1983 va obrir les portes per primera vegada. La innovació, la frescor i la màxima qualitat d'aquest negoci familiar, són els valors diferencials i tal com destaca la família "Fem postres per satisfer els nostres clients i ens agrada ser el complement perfecte per a després d'un bon àpat. Gaudir d'unes bones postres és per nosaltres un petit plaer."

Darrera actualització: 01.12.2022 | 08:41

Imatges