Es convoca la segona edició del Concurs de cartells per la Festa Major d'estiu 2023 de Sant Antoni de Vilamajor amb un premi de 500 €

Dijous, 20 d'abril de 2023 a les 12:30

El termini de presentació estarà obert fins al 31 de maig. Consulta les bases reguladores amb tota la informació.

Després de l'èxit de la primera edició convocada l'any passat, les regidories de Festes i Comunicació de l'Ajuntament convoquen una nova edició del Concurs per buscar la imatge festiva d'enguany de la Festa Major d'estiu 2023.

Les bases reguladores s'han aprovar per Decret d'Alcaldia i ahir, dimecres 19 d'abril, es va publicar l'anunci de la convocatòria al tauler d'anuncis del web municipal.

El Concurs té la finalitat d'impulsar la participació activa de la ciutadania en les propostes culturals del municipi i persegueix els següents objectius:

  • Fomentar la implicació ciutadana en la festivitat del poble
  • Dinamitzar i promoure la Festa Major
  • Potenciar la creació artística

Està adreçat a persones majors de 14 anys i el tema del cartell és lliure, però es valorarà positivament que la creació artística faci ús de motius o imatges que puguin associar-se al poble de Sant Antoni de Vilamajor i a aspectes representatius de la seva festa.

El cartell guanyador s'emportarà el premi de 500 euros, subjecte a les retencions fiscals corresponents.

Les persones interessades a participar-hi, han de consultar les bases reguladores per conèixer tota la informació i les característiques que ha de tenir l'obra.

  • El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el dia 31 de maig de 2023. I els cartells s'han de presentar presencialment a l'OAC de l'Ajuntament (Plaça Montseny, 5 - 08459 Sant Antoni de Vilamajor) de dilluns a divendres de 9 a 14 h i els dijous de 16 a 18.30 h.
  • Cada obra s'ha de presentar físicament dins d'un sobre en blanc i tancat i amb un suport rígid (cartolina, paper pluma...) amb un pseudònim al dors.
  • Caldrà omplir presencialment la sol·licitud de participació, entregada per l'OAC, amb les dades personals (Nom i cognoms, DNI, adreça postal, correu electrònic, telèfon i pseudònim).

Consulta tota la informació a les bases adjuntades en PDF o a l'anunci del tauler d'anuncis del web municipal.

Darrera actualització: 20.04.2023 | 12:38