Repassem el programa d’actes de la Festa Major 2020

Dimarts, 18 d'agost de 2020 a les 12:00

La primera edició de la Llançadora de bandes, el concert de Joan Garriga, el Sobrino del Diablo, Desastrosus Cirkus, les Serenates de la Principal de la Bisbal...

Aquest dimecres comença   FES-TE VILA-MAJOR 2020 amb més d'una trentena d'actes programats.
Encara queden entrades per a la majoria d'activitats i concerts, reserva-les a aquí.

A continuació fem un resum dels dies i de les diverses activitats i concerts que podrem trobar durant la festa major d'enguany.

Dimecres 19 d'agost 

El dimecres hi ha programada l'activitat de "Crea la teva samarreta de FM" a càrrec de Dolo Navas. A més, a les 19 h podrem escoltar el programa de ràdio en directe de "Presentació Fes-te Vila-Major" a càrrec de Ràdio Vilamajor i on es repassarà tota la programació i les mesures adaptades.

Dijous 20 d'agost

El dijous tindrà lloc el Pregó de Fes-te Vila-Major a càrrec de l'Ajuntament i amb la participació de Claret Papiol i dels Bocs i Diables amb la bèstia de foc. Tot seguit el concert de Joan Garriga a les 22 h a la plaça de la Vila.

Divendres 21 d'agost

Per divendres al matí trobem diverses activitats, com la sortida a la natura per a tots els públics i per gaudir d'una experiència de contacte respectuós amb la natura. Així com les passejades històriques per conèixer la història, els racons i les curiositats del nostre municipi.

A la tarda de divendres s'ofereixen dues sesions de les llegendes a la fresca a càrrec d'Elena Codo, una activitat per a tots els públics ubicada a la Font de Sant Lleïr. També podrem gaudir de la performance d'Igualtat "(des)CUIDAR" a càrrec de Les Mireies i amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

I a les 19 h tindrà lloc la primera edició de la Llançadora de bandes, una oportunitat per donar a conèixer bandes de kilòmetre 0. Un escenari, dos dies i 8 bandes de kilòmetre 0 participaran en un concurs per escollir als 2 grups que sonaran a la Festa Major 2021. Les bandes que es donaran a conèixer el divendres són: Karlsberts, els Nois de la malla, Rock Tullits i LA CHONA.

Paral·lelament tindran lloc les connexions poètiques i les connexions chillout de Lluís Fortuny ens inviten a relaxar a partir d'un recital amb imatges i poemes, que es fusionen amb instruments en directe i una taula de DJ.

Per altra banda, trobem dues sessions del Sobrino del Diablo per a totes aquelles persones que prefereixen la cançó amb humor i els monòlegs.

A les 21 h tindrà lloc el cinema a la fresca amb la pel·lícula ToyStory 4, pensada per a les famílies amb nens i nenes al Parc Freixeneda.

Per acabar la nit de divendres, podrem gaudir de la música dels anys 60-80's amb la "Nit Sixties" a càrrec de l'Orquestra Retro's Sounds a la plaça Germanor de Les Pungoles.

Dissabte 22 d'agost

Durant tot el dissabte trobarem la campanya de donació de sang a les Escoles Velles, de 10 a 14 h i de 17 a 21 h.

A més, els més fanàtics de l'skate podran gaudir de Skate Park Rancho, una activitat i taller durant tot el dissabte.

Les Serenates de la Principal de la Bisbal oferiran dues sessions al Parc de Can Sauleda a les 19 h i a les 20.30 h.

També trobarem el punt lila de 18 a 21 h a la plaça 1 d'octubre per facilitar tota la informació, suport i atenció per eradicar les agressions sexuals i els comportaments sexistes.

A les 19 h continuarà la Llançadora de Bandes amb quatre noves bandes de kilòmetre 0 que es donaran a conèixer el dissabte: Midnight Ramblers, Don Tomàs, La Madam Boogie i Trancehumància.

Els qui no hagin pogut gaudir de la passejada històrica del divendres al matí, el dissabte s'ofereix una nova sessió de tarda a càrrec d'en Jordi Nogués, a les 19 h.

L'espectacle de circ "Aquí no hi ha ningú" a càrrec de Desastrosus Cirkus començarà a les 19 h al Parc de Can Sauleda i ens aproparà al circ amb diverses tècniques i molt humor.

Els més joves podran gaudir d'una sessió de DJ JOVES a les 20.30 a la plaça de les dones d'aigua, a l'skate park.

Per finalitzar el dissabte de festa, a la Rectoria d'Alfou es podrà gaudir de les Melodies Entrellaçades de les germanes Sara i Maria Bañera.

Diumenge 23 d'agost

El diumenge es podrà gaudir de La Musiqueta, un popurri de temes clàssics, populars i bandes sonores a les 21 h a les Pistes Esportives Can Miret.

I per acabar el dia podrem veure els castells de focs a partir de les 21.45 h i a càrrec de Bocs i Diables.

Dijous 27 d'agost

Finalment la festa acabarà el dijous, el dia del patró de Sant Lleïr, amb una missa solemne i l'audició de sardanes de la Cobla Nova Vallès a les 18.30 h a l'Ermita Sant Lleïr.
 

També s'ha realitzat el concurs "BALLA I FES-TE VILAMAJOR" amb motiu de la festa d'enguany i per fer ballar les coreografies i no perdre l'essència de festa major. La datala limit de participació és fins el 15 de setembre. Consulta tota la informació i les bases legals aquí.

Darrera actualització: 18.08.2020 | 12:24

Imatges