L'Ajuntament felicita a una centenària que viu a la urbanització de Can Miret

Dissabte, 5 de setembre de 2020 a les 17:45

La senyora Teresa Segura Mor i veïna de Sant Antoni de Vilamajor.

Avui dissabte, 5 de setembre de 2020, la regidora de Benestar i Família Maria Alonso i el regidor d'Urbanitzacions Ferran Calvera , han anat a veure a una àvia centenària de Can Miret. Per tal d'entregar-li, en nom de tot l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, un ram de flors i la placa de plata amb l'escut de l'Ajuntament.

La senyora Teresa Segura Mor va complir els 100 anys el passat 24 d'agost de 2020 i avui la seva família s'ha reunit per celebrar-los.

Va néixer a Castelldans, comarca de Les Garrigues a la província de Lleida, i es va casar a Barcelona l'any 1947 amb en Jaume Cuatrecases Rubio, que va morir l'any 2007. Fa 13 anys que viu a Sant Antoni de Vilamajor amb el seu fill i la seva parella. 

A la celebració s'ha reunit tota la descendència de la senyora: el seu fill Albert, les dues nétes la Mònica i la Laura i els tres besnéts, en Biel, la Berta i la Jana.

La família també està esperant rebre la medalla commemorativa que ofereix el Departament de Treball, Afers Socials i Familia de la Generalitat com a reconeixement dels 100 anys.

Un segle de vida no es fa cada dia i accions com aquesta serveixen per valorar a aquelles persones que són exemple i que aporten un grau d'experiència, maduresa i saviesa per a les presents i futures generacions del nostre municipi.

I des del consistori tenim el plaer de felicitar a totes les persones centenàries de Sant Antoni de Vilamajor.

Darrera actualització: 07.09.2020 | 11:23