Demà dissabte 3 d'octubre, torna el programa "Fem poble" de Ràdio Vilamajor i l'Alcalde és el primer convidat

Divendres, 2 d'octubre de 2020 a les 11:00

De 10.30 fins a les 12 h del migdia la informació local torna a la sintonia.

Just l'endemà del decret d'estat d'alarma per part de Pedro Sánchez, l'informatiu local "Fem Poble", de Ràdio Vilamajor, realitzava el seu darrer programa on l'alcalde de Sant Antoni de Vilamajor, Raül Valentín i del Valle, era el principal convidat.

Ara, un cop passats set mesos, el programa "Fem poble", presentat per Jordi Garcia i Sílvia Benítez, torna a la programació, comptant també i reprenent la conversa amb Raül Valentín i del Valle.

En aquests set mesos han canviat moltes coses i aquest és el motiu per al qual, l'alcalde, serà el primer convidat de la nova temporada d'aquest programa d'informació local.

Dos temes ocuparan en aquesta ocasió la conversa: d'una banda, com no podia ser d'altra manera, tornarem a parlar de com afecta la Covid-19 a la ciutadania de Sant Antoni de Vilamajor i per altra, les novetats en l'economia local, motivades, en bona part, per aquesta crisi sanitària.

El programa "Fem Poble" es mantindrà en antena cada dissabte a partir de demà, dissabte 3 d'octubre de 2020, de 10.30 i fins a les 12 h del migdia. Temps en què s'intentarà tenir informats a tots els veïns i veïnes del municipi, d'allò que hagi passat durant la setmana.

En aquest primer programa del "Fem poble"es parlarà amb la directora de l'Escola Joan Casas, amb l'actual responsable de les Escoles Velles, amb l'entitat Viladones i amb l'Ateneu Popular de Vilamajor.

També s'oferiran tres reportatges, on l'actualitat ha estat molt present. El primer sobre com va viure Sant Antoni la inhabilitació del president Quim Torra, la celebració de l'1-O a casa nostra i la celebració dels 100 anys d'una àvia resident a Can Miret.

Pel que fa a la connexió en directe, la nostra companya Anna Presas parlarà amb el Cau l'Elies que, aquest mateix dissabte, comença la seva activitat.

A partir d'ara, tens una cita amb la informació local, cada dissabte al matí, al 98.0 de la FM o a través de radiovilamajor.cat.

Darrera actualització: 02.10.2020 | 11:02