Diumenge 11 d'octubre visita el patrimoni de la Guerra Civil de Sant Antoni de Vilamajor

Dimarts, 6 d'octubre de 2020 a les 11:45

Amb motiu de les Jornades Europees de Patrimoni.

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor es suma les Jornades Europees del Patrimoni que tenen lloc a Catalunya durant els dies 9, 10 i 11 d'octubre de 2020.

Aquestes jornades són considerades l'activitat participativa més important d'Europa en relació amb el patrimoni cultural.

És per aquest motiu que s'ha organitzat una visita al patrimoni dfe la Guerra Civil de Sant Antoni de Vilamajor per aquest diumenge, 11 d'octubre de 2020, de 10 a 13 h.

Les places són limitades i cal fer inscripcionspuntinformacio@savilamajor.cat

La visita serà centrada en el patrimoni de la guerra civil amb visites al camp d'aviació i les Escoles Unitàries d'Alfou, així com alguns dels refugis anti bomba de l'època.

El punt de sortida serà la Rectoria de Sant Julià d'Alfou.

A més de la visita al patrimoni, el projecte de les Jornades Europees de Patrimoni també contempla la neteja i la digitalització en 3D del refugi.

Dibuixa el teu patrimoni:

Des del portal de Patrimoni de la Generalitat de Catalunya, s'ha creat una campanya per dibuixar el patrimoni i guanyar un passi per visitar el patrimoni cultural català.

I tu, vols dibuixar com és el teu patrimoni? Descarrega el document en blanc adjuntat i deixa lliure la teva creativitat a l'espai en blanc que hi trobaràs per dibuixar! 
Si ho fas entre els dies 6 i 16 d'octubre, entraràs en el sorteig d'un passi per visitar el patrimoni cultural català.

L'Ajuntament de Sant Antoni ja s'ha sumat a la campanya i ha dibuixat la recreació digital de part del patrimoni del nostre municipi.

I tu, a què esperes? Participa i etiqueta #JEP2020, @patrimonigencat i @ajuntament_sav

Darrera actualització: 06.10.2020 | 11:42