Setmana Europea de la Prevenció de Residus a Sant Antoni de Vilamajor

Divendres, 20 de novembre de 2020 a les 14:40

En format virtual del 21 al 29 de novembre.

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor se suma un any més a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. Enguany s'ha programat en format virtual adaptat a la situació actual ocasionada per la pandemia i no hi ha programada cap activitat presencial.

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus neix d'un projecte de 3 anys que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. L'objectiu és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.

Setmana Europea de la Prevenció dels Residus a SAV
Al llarg d'aquests dies s'anirà penjant contingut des de l'Ajuntament i fent difusió a les diverses xarxes socials. Us animem a estar atentes i a seguir-nos a les xarxes socials.

Fes-ho Tu Mateix: La web sèrie per reduir els residus:
A més, l'Agència de Residus de Catalunya també ha organitzat una websèrie sota el lema "Fes-ho Tu Mateix" que oferirà cada dia a partir del 23 de novembre fins al dia 27.

Un total de nou capítols on es faran tallers i hi haurà un xat en directe per resoldre els dubtes de les persones participants.

Fem mascaretes reutilitzables, remeis naturals per a la relaxació, reparació d'electrodomèstics petits, emboliquem roba, bosses de roba per comprar a granel... Són alguns dels temes que s'oferiran en els tallers de la websèrie. Consulteu el calendari de les activitats a la imatge adjuntada o en aquest enllaç.

Xarxa de deixalleries
La xarxa de deixalleries comarcal acollirà l'activitat Jo RNova, i Tu?, que promou la reutilització d'objectes en bon estat per a la seva posterior comercialització mitjançant les entitats d'inserció sociolaboral de persones amb discapacitat i/o risc d'exclusió adherides.

Animem a totes les persones a portar totes aquelles coses que ja no s'utilitzen a la deixalleria de Sant Antoni de Vilamajor, un petit gest per evitar generar un residu i ajudar a la inserció laboral de persones en risc d'exclusió.

Taules rodones i debats a Sant Pere
L'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor ha organitzat diverses taules rodones i debats, podeu consultar la programació en aquest enllaç.

Darrera actualització: 20.11.2020 | 14:46