Recordatori: obert el termini per demanar les bonificacions per compostatge casolà a la taxa de residus

Dilluns, 11 de gener de 2021 a les 12:00

Els descomptes per l'ús de la deixalleria municipal s'apliquen de manera automàtica.

Des de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor us recordem que està obert el termini per demanar les bonificacions per compostatge casolà a la taxa de residus des del 2 i fins al 31 de gener de 2021.

Els vilamajorins i les vilamajorines poden sol·licitar les bonificacions per l'autocompostatge dels residus orgànics a la taxa de residus. Aquest descompte consisteix en un 10 % de bonificació per haver fet compostatge casolà de les deixalles orgàniques durant l'any 2020. No obstant això, caldrà acreditar-ho a les inspeccions previstes durant els primers mesos de l'any.

Les persones interessades a sol·licitar les bonificacions per l'autocompostatge dels residus orgànics poden presentar una instància genèrica a través de la Seu Electronica fins fins al 31 de gener de 2021, especificant l'adreça i l'UT. També es poden adreçar a l'OAC amb cita prèvia per realitzar la instància de manera física. 

L'ús de la deixalleria municipal també comporta descomptes a la taxa de residus, tot i que aquests s'apliquen de manera automàtica.

Adjuntem el document amb les instruccions de funcionament sobre les diverses bonificacions per ús de la deixalleria.
 

Darrera actualització: 11.01.2021 | 11:57