La Diputació de Barcelona obre el procés de selecció per a guaites-informadors/es del Pla de Vigilància contra incendis per aquest estiu 2021

Dimecres, 24 de març de 2021 a les 12:30

Consulta les bases de la convocatòria i la presentació de sol·licituds.

Des de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor s'informa que la Diputació de Barcelona ha iniciat el procés selectiu per una borsa de treball amb l'objectiu de cobrir, mitjançant nomenament interí i per fer front anualment al Pla d'Informació i Vigilància (PVI) contra incendis forestals, llocs de treball d'Operador de comunicacions i d'Informador-guaita.

Podeu consultar les bases de la convocatòria i presentació de sol·lcituds a través d'aquest enllaç.

El Pla d'Informació i Vigilància contra Incendis Forestals (PVI) de la província de Barcelona és el conjunt d'accions informatives, dissuasives i d'anticipació, dirigides a evitar l'inici dels incendis forestals.

Aquest pla s'estructura en zones de vigilància i cada zona disposa d'un centre de comunicacions, on hi ha un/a operador/a i un/a enginyer/a de zona. L'operador/a està permanentment en contacte amb les diferents unitats mòbils d'informació i vigilància, que són la cèl·lula operativa bàsica del pla. El Pla el redacten i executen coordinadament els Ajuntaments, les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) i la Diputació de Barcelona.

El Pla està coordinat amb els serveis d'extinció d'incendis i serveis forestals de la Generalitat de Catalunya.

Darrera actualització: 24.03.2021 | 12:41