Inici de treballs forestals a les franges de Sant Antoni de Vilamajor

Dijous, 4 de març de 2021 a les 09:00

I a partir del 15 de març comença el període de risc d'incendi i cal mantenir les parcel·les en condicions de seguretat, salubritat, decòrum i ornament públic adients.

Des de la regidoria de Medi Ambient, s'informa que en els dies vinents s'iniciaran els treballs de manteniment de la franja de protecció contra incendis forestals.

Aquest any es prioritzarà l'extracció de peus d'arbrat, per tal de complir amb els requisits legals i es prioritzarà la franja de Can Miret i Les Pungoles.

Aprofitem per fer un recordatori per al manteniment de les parcel·les interiors de les urbanitzacions, que s'han de mantenir lliures de vegetació seca i amb l'arbrat aclarit, és a dir, que estiguin a una distància de 6 metres com a mínim i evitant que les capçades es toquin entre elles.

A partir del 15 de març, i fins al 15 d'octubre, i com cada any, es prohibeixen una sèrie d'actuacions per tal de prevenir els incendis forestals. Per aquest motiu no es podrà encendre cap foc; llençar objectes encesos; abocar escombraries i restes vegetals i industrials de cap mena; llençar objectes que continguin foc (coets, petards...); ni la utilització de bufadors i similars, ni als terrenys forestals ni als que es troben a la franja de 500 metres que els envolta.

Adjuntem el BAN publicat del període de risc d'incendi i la neteja de parcel·les, així com una infografia i enllaç per ampliar la informació.

Darrera actualització: 04.03.2021 | 08:51