Vilamajor Activa - Servei Local d'Ocupació

Vilamajor Activa és el programa municipal de promoció econòmica i desenvolupament local destinat a l'activació del teixit empresarial i a l'ocupació dels municipis de Sant Antoni de Vilamajor i Sant Pere de Vilamajor.

És un servei local d'ocupació gestionat pel CSETC (Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu), té conveni amb l'Ajuntament de Cardedeu i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Aquest servei ofereix suport, orientació, assessorament i capacitació a les persones emprenedores, les empreses i també a les persones desocupades o que estiguin en procés de recerca activa de feina. Tots tres municipis treballen de forma coordinada per tal de crear una borsa de treball conjunta, organització de tallers formatius, foment de la inserció laboral en les empreses ubicades a la zona i suport i assessorament, orientació i cursos per a joves emprenedors locals i per al teixit empresarial.

El servei, a Sant Antoni de Vilamajor, es presta al Casal Sociocultural Escoles Velles, tots els dilluns i dimecres de 9:00 a 14:00h.

Per tal de ser atès cal sol·licitar cita prèvia:

  • A l'OAC de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor: de dilluns a divendres, de 9:00 a 14:00 h i dijous, de 16 a 18:30h (Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor) o trucant al telèfon 938 452 400.
  • O enviar un correu electrònic a l'adreça vilamajoractiva@gmail.com 

A qui va dirigit?

A les persones emprenedores, a les empreses i també a les persones desocupades o que estiguin en procés de recerca activa de feina.

Quins serveis ofereix?

  • Servei Local d'Ocupació per a persones desocupades (SLO): inscripció al XALOC, borsa de treball, orientació laboral, sessions individuals i grupals sobre la recerca de feina, itineraris personals...
  • Servei a les empreses en gestió/intermediació d'ofertes de treball: assessorament, recerca de candidatures, preselecció, difusió de les ofertes, disseny de proves de preselecció, servei de suport als ajuntaments en projectes d'ocupació...
  • Servei de suport a l'emprenedoria, empresa i tercer sector: assessorament a la creació d'empreses, oficina d'atenció, tramitació telemàtica i constitució d'empreses, activitats formatives, intermediació en la compravenda d'empreses, networking...

Adjuntem el cartell i el díptic informatiu del servei Vilamajor Activa.

També podeu consultar les ofertes de feina disponibles en els enllaços adjuntats:

Casal sociocultural Escoles velles

Plaça de l'1 d'Octubre de 2017, 1 - 08459 Sant Antoni de Vilamajor
Telèfon: 938 450 045
Adreça electrònica: puntinformacio@savilamajor.cat
Horari:  
de dilluns a divendres de 18.00 a 21.00 h.
Vegeu situació en el mapa
Darrera actualització: 20.10.2021 | 16:49