Vols conèixer l'Escola Bressol Xauxa de Sant Antoni de Vilamajor?

Dijous, 15 d'abril de 2021 a les 09:00

Consulta el calendari de preinscripció del 1r Cicle d'Educació Infantil (0 a 3 anys).

Des de fa unes setmanes, l'Escola Bressol Xauxa està concertant visites a totes les famílies que vulguin conèixer el centre per inscriure als seus infants.

Per demanar una visita guiada concertada o per fer qualsevol consulta, us podeu posar en contacte enviant un correu a xauxascp@gmail.com o trucant al 93 845 29 30.

La Xauxa disposa d’un espai per nadons (de 0 a 12 mesos), dos espais per caminants (de 12 a 24 mesos) i dos espais més de grans (24 a 36 mesos).

L'equip de mestres i educadores de la Xauxa treballen perquè els infants se sentin acollits, escoltats, respectats i estimats. El joc és l’eina bàsica dels infants per descobrir el món. L’objectiu del centre és proporcionar un ambient adient i el material que sigui necessari per afavorir que els nens i nenes, a través del joc, desenvolupin aquest procés.

També fan visites setmanals a la Biblioteca SAV on descobreixen, encara més, el món màgic dels contes. I també al Casal Sociocultural Escoles Velles on gaudeixen d’un espai espectacular per poder desenvolupar sessions de joc.

Us compartim, adjuntat, el calendari del procés de preinscripció de l’Escola Bressol Xauxa i la informació sobre el procediment de matriculació.

Per conèixer més informació sobre el centre podeu consultar la pàgina web de l'Escola Bressol Xauxa.

A més, també disposen d’un compte a Instagram i a Facebook on cada dia pengen contingut i fotos de les activitats que realitzen els infants.

Darrera actualització: 15.04.2021 | 09:19