Volem millorar l'atenció de l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Dimecres, 30 de juny de 2021 a les 08:45

Et necessitem, dóna la teva opinió, només seran 2 minuts! Realitza el qüestionari anònim i ajuda'ns a definir la Carta de Serveis de l'OAC.

L'Ajuntament, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha iniciat els treballs d'elaboració de la Carta de Serveis de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), en la qual quedaran recollits tots els serveis que presta l'oficina.

La Carta de Serveis és el document públic a través dels quals les administracions informen els seus usuaris i a la ciutadania en general dels serveis que presten i dels compromisos de qualitat que assumeixen respecte d'aquests serveis; per tant, són documents que formalitzen el que els usuaris poden esperar dels serveis públics i asseguren l'efectivitat dels seus drets, així com la millora dels serveis que reben.

La finalitat de la Carta de Serveis és:

  • Apropar l'Ajuntament a la ciutadania.
  • Informar els ciutadans sobre els serveis prestats a l'OAC.
  • Expressar l'esforç de l'Ajuntament per a la millora d'aquest servei municipal.
  • Establir un nivell adequat de qualitat del servei i controlar el seu manteniment.
  • Possibilitar que els veïns i veïnes opinin sobre el funcionament dels serveis municipals
  • Millorar el servei i complir amb les expectatives de les persones usuàries

El punt de partida per a la realització d'aquest document és una enquesta a través de la qual es vol conèixer l'opinió dels veïns i veïnes de Sant Antoni de Vilamajor per implementar millores en l'OAC i adreçar-les a aquelles qüestions que més interessen als usuaris i usuàries del servei.

El qüestionari és anònim i es pot emplenar per a través d'aquest FORMULARI o bé presencialment emplenant el qüestionari i dipositant-lo a les urnes que hi ha ubicades a l'OAC.

L'enquesta estarà activa fins al 18 de juliol de 2021 i un cop recollides les dades, es continuarà el procés de treball d'elaboració de la Carta de Serveis amb la finalitat de millorar i d'oferir el millor servei a la ciutadania.

Des del consistori fem una crida a la participació i animem a la ciutadania i a totes les persones que han utilitzat recentment els serveis de l'OAC a contestar l'enquesta. Només seran 2 minuts i ens ajudaran a millorar. Moltes gràcies per endavant!

 

Darrera actualització: 30.06.2021 | 12:06