Visites guiades per conèixer l'Escola Bressol Xauxa de Sant Antoni de Vilamajor i tota la informació del calendari de preinscripció del 1r Cicle d'Educació Infantil

Dimecres, 20 d'abril de 2022 a les 08:30

Les famílies interessades poden concertar cita prèvia a través del correu xauxascp@gmail.com o trucant al 93 845 29 30.

L'Escola Bressol Xauxa obre les portes a les famílies interessades a conèixer el centre per inscriure als seus infants, coincidint amb el calendari de preinscripció.

Per demanar una visita guiada concertada o per fer qualsevol consulta, us podeu posar en contacte enviant un correu a xauxascp@gmail.com o trucant al 93 845 29 30.

Es pot consultar tota la informació del centre i del calendari de matrícula a la pàgina web de l'Escola Bressol Xauxa o en el tríptic adjuntat .

Recentment, també han obert un canal de Youtube on pengen vídeos del seu projecte educatiu.

Calendari de preinscripció i matriculació:

  • Oferta de places: del 4 al 6 maig.
  • Període de presentació de sol·licitud de preinscripció: del 9 al 20 de maig.
  • Llista de sol·licituds amb puntuació provisional: 1 de juny.
  • Presentació de reclamacions: del 2 al 8 juny.
  • Sorteig per resoldre situacions empat: 9 de juny.
  • Llista definitiva: 15 de juny.
  • Període de matrícula: del 16 al 22 de juny.

Informació del centre
La Xauxa disposa d'un espai per nadons (de 0 a 12 mesos), dos espais per caminants (de 12 a 24 mesos) i dos espais més de grans (24 a 36 mesos).

L'equip de mestres i educadores de la Xauxa treballen perquè els infants se sentin acollits, escoltats, respectats i estimats. El joc és l'eina bàsica dels infants per descobrir el món. L'objectiu del centre és proporcionar un ambient adient i el material que sigui necessari per afavorir que els nens i nenes, a través del joc, desenvolupin aquest procés.

També fan visites setmanals a la Biblioteca SAV on descobreixen, encara més, el món màgic dels contes. I també al Casal Sociocultural Escoles Velles on gaudeixen d'un espai espectacular per poder desenvolupar sessions de joc.

Per conèixer més informació sobre el centre podeu consultar la pàgina web de l'Escola Bressol Xauxa.

A més, també disposen d’un compte a Instagram i a Facebook on cada dia pengen contingut i fotos de les activitats que realitzen els infants.

Darrera actualització: 20.04.2022 | 09:20