Visites en els comerços, els serveis i a la restauració de Sant Antoni

Dijous, 28 de maig de 2020 a les 14:00

Per entregar informació i cartells sobre els protocols i les mesures a seguir per la COVID-19.

Al llarg d'aquesta setmana es van visitant els diversos comerços, serveis i restauradors de Sant Antoni de Vilamajor. Prèviament ja s'havien fet visites a la restauració per tal d'oferir totes les facilitats possibles a les seves terrasses, i informar de l'anul·lació de la taxa per l'ocupació de via pública de les terrasses i bars.

L'objectiu de la visita és donar a conèixer a la nova tècnica de promoció econòmica i fer entrega de diversos documents amb les guies de protocol, així com les mesures d'higiene i prevenció davant la COVID-29.

Es donen cartells específics a la restauració i els comerços, indicant les mesures d'higiene i seguretat per a la ciutadania a l'hora d'entrar a comprar i anar als bars i restaurants.

A més, es deixen díptics a tots els establiments visitats per tal d'oferir a la ciutadania i informar sobre aquestes mesures i la importància de comprar en el comerç local, sota el lema Fem poble.

També s'aprofita per recordar i afegir en el formulari actiu, dirigit a tots els comerços, serveis i restauradors del nostre municipi. Per tal d'enviar la informació actualitzada de la situació actual, novetats i ajudes sobre el desenvolupament local.

Adjuntem els documents entregats, els cartells i els díptics en els documents d'aquesta notícia.

Darrera actualització: 28.05.2020 | 16:00