Vine i refresca't al Parc de Can Sauleda

Divendres, 28 de juny de 2019 a les 18:00

Des d'avui i fins al diumenge, els aspersors del Parc de Can Sauleda funcionaran de les 5 de la tarda a les 9 del vespre

L’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor ha decidit adoptar una nova mesura per combatre l’onada de calor que està patint Catalunya aquests dies. Els aspersors del Parc de Can Sauleda funcionaran de manera ininterrompuda de les 5 de la tarda a les 9 de la nit. La mesura s’aplicarà del divendres 28 de juny al diumenge 30 de juny. La voluntat de l’Ajuntament és posar a disposició dels vilamajorins i de les vilamajorines una altra alternativa per passar aquestes jornades d’intensa calor, juntament amb la possibilitat de gaudir gratuïtament de la piscina municipal fins al diumenge.

Des del consistori també es recorda la importància de seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries per no patir un cop de calor: evitar sortir al carrer a les hores de més sol, reduir les activitats més intenses, beure aigua i sucs de fruita encara que no es tingui set i tenir especial cura de col·lectius com els infants i la gent gran.

Darrera actualització: 01.07.2019 | 10:15