"Vila Grease Dance Party", una festa organitzada per l'AMPA de l'Escola Joan Casas per recaptar fons pel viatge de fi de curs de l'alumnat de 6è

Dimecres, 20 d'abril de 2022 a les 10:30

El divendres 6 de maig a les 17.30 h al Patronat i amb concurs de ball (inscripcions obertes per participar-hi).

Les famílies de l'alumnat de 6è de l'Escola Joan Casas organitzen aquesta activitat amb la finalitat de recaptar fons pel viatge de fi de curs i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor.

El pròxim divendres 6 de maig, les portes del Patronat s'obriran de 17.30 a 22 h per acollir aquesta festa sota el nom "Vila Grease Dance Party".

Una festa amb música, dj, barra de begudes i berenar i alguna sorpresa més, les entrades es vendran el mateix dia al Patronat i costaran 3 euros amb una consumició.

Concurs de ball
A més, també hi ha programat un concurs de ball obert a tothom i les persones interessades es poden inscriure prèviament al següent formulari on també es poden consultar les bases i tota la informació.

Si tens ganes de demostrar les teves habilitats artístiques damunt l'escenari, sigui de forma individual o en grups de fins a 10 persones, i amb premi a la millor coreografia, a la millor escenografia i al més original: INSCRIU-TE AQUÍ
 

Darrera actualització: 20.04.2022 | 11:09