Viladones organitza diferents activitats amb motiu del 28 de juny Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ+

Dimecres, 22 de juny de 2022 a les 14:00

Amb motiu del pròxim 28-J, l'entitat Viladones organitza diverses activitats i actes  amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor.

El dimarts 28 de juny  a les 19 h hi haurà la presentació del llibre Transitem a la Biblioteca Joana i Raspall de Sant Antoni de Vilamajor.

A continuació, lectura del manifest Orgull LGTBIQ+ i música a càrrec de la Irina Bellavista,  a les 20:30 a la plaça 1 d’octubre de 2017.

El dissabte 2 de juliol a les 22h es retransmetrà al Patronat  de Sant Antoni de Vilamajor la pel·lícula Pride de Matthew Warchusa.

Sinòpsis

Basada en una història real, la pel·lícula mostra un grup d'activistes LGBT que van recaptar diners per ajudar les famílies afectades per la vaga dels miners britànics el 1984, al començament del que seria la campanya Lesbians and Gays Support the Miners (Lesbianes i gais donen suport als miners). El Sindicat Nacional de miners es va mostrar poc inclinat a acceptar el suport del grup a causa de les preocupacions de les relacions públiques del sindicat en ser associat amb un grup obertament gai, per la qual cosa els activistes, en canvi, van decidir portar les seves donacions directament a un petit poble miner de Gal·les, donant com a resultat una aliança entre les dues comunitats. L'aliança no s'assemblava a cap que s’hagués format amb anterioritat, però va ser un èxit

 

Des de l'Ajuntament fem una crida a la ciutadania per tal que s'animi a participar i a reivindicar el dia de l'Orgull LGTBIQ+.

Darrera actualització: 22.06.2022 | 13:59

Imatges