VIII Edició del Concurs de relats Ricard Pujolràs 2023 amb el tema "El que mai ens vam dir"

Dilluns, 24 d'abril de 2023 a les 14:30

El termini de presentació d'obres és fins al 18 de juny de 2023 i cal onsultar les bases reguladores amb tota la informació.

L'Associació Art i Cultura i Indòmit Teatre amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor convoquen una nova edició del Concurs de relats Ricard Pujolràs.

Es tracta d'una iniciativa en la qual poden participar totes les persones majors de 16 anys i les obres presentades han de ser inèdites i escrites en llengua catalana.

En l'edició d'enguany, el text ha d'estar relacionat amb el concepte de "El que mai ens vam dir" i l'obra guanyadora tindrà una dotació econòmica de 200 euros, concedida per l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, i un premi de 100 € per votació popular.

Totes les obres escollides seran representades com a lectura dramatitzada per Indòmit Teatre, la companyia de teatre de l'Associació Art i Cultura, que tindrà lloc durant la Festa Major d'estiu d'enguany.

El termini de presentació d'obres és fins al 18 de juny de 2023 i les obres s'han d'enviar a través del correu concurs@articulturasav.cat

El jurat estarà format per:

  • Representant de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor.
  • Representants de l'Associació Art i Cultura.
  • Representant membre d'Indòmit Teatre.
  • 2 escritors/es locals.

Consulta totes les bases del VIII Concurs de relats en el PDF ajuntat.
 

Darrera actualització: 25.04.2023 | 07:42

Imatges