Vacunació sense cita prèvia a l'Auditori de Llinars del Vallès i a la Sala Bernat Martorell de Sant Celoni

Dimarts, 14 de setembre de 2021 a les 10:00

La vacunació és oberta als majors de 12 anys. Per poder-se vacunar, les persones han de portar la targeta sanitària o qualsevol altre document d’identificació.

Des de l'Institut Català de la Salut informen d'un nou punt de vacunació a Sant Celoni programat per dimecres 15 de setembre de 2021.

Demà, el punt ubicat a l'Auditori de Llinars, es traslladarà també a Sant Celoni per oferir la dosi de vacunació sense cita prèvia. De 16 a 19 h a la Sala Bernat Martorell de Can Ramis.

Amb aquest canvi es vol acostar la vacunació encara més al territori i incrementar les cobertures vacunals per encarar la tardor amb la màxima normalitat possible. La vacunació és oberta als majors de 12 anys.

Així doncs, la població de la zona tindrà dues opcions per vacunar-se: dimecres (de les 16 a les 19 h) a Sant Celoni sense cita prèvia i dimarts, dijous i divendres (de les 9 a les 20 h) a l'Auditori de Llinars del Vallès amb cita prèvia els matins i sense cita de les 16 a les 19 h.

Al Vallès Oriental hi ha dos altres punts de vacunació: a Granollers (Palau d'Esports, carrer dels Voluntaris'92, 2) i a Mollet del Vallès (Can Pantiquet, carrer de Can Flequer, 25). En aquests punts, com a l'Auditori de Llinars, es vacuna amb cita prèvia i s'ofereix la vacunació sense cita a les tardes.

Per poder-se vacunar, les persones han de portar la targeta sanitària, si la tenen, o qualsevol altre document d'identificació en cas de no tenir-la. Les persones nascudes entre els anys 2006 i 2009 hauran d'anar acompanyades del seu pare, mare, tutor o tutora legal el dia de la vacunació. Les persones nascudes l'any 2009 han d'haver complert els 12 anys per vacunar-se.

Darrera actualització: 14.09.2021 | 11:16

Imatges

Punt vacunació Auditori Llinars del Vallès