Una passejada històrica per descobrir el patrimoni de Sant Antoni de Vilamajor, emmarcada dins les Jornades Europees de Patrimoni

Dimarts, 5 d'octubre de 2021 a les 10:00

El pròxim diumenge 10 d'octubre a les 11 h a les Escoles Velles.

Un any més, Catalunya celebra les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), una iniciativa del Consell d'Europa i la Comissió Europea que té lloc, ininterrompudament a Catalunya, des del 1991. Són considerades l'activitat participativa més important d'Europa en relació amb el patrimoni cultural.

Aquest any, la festa major del patrimoni cultural és més especial que mai: se celebren 30 anys d'organització de les Jornades Europees de Patrimoni a Catalunya

Centenars de municipis, museus, monuments, associacions i entitats culturals d'arreu del territori, any rere any, han obert les portes de casa seva i han donat a conèixer el nostre passat i la nostra identitat cultural.

A Sant Antoni de Vilamajor ens sumem un any més a celebrar la festa del patrimoni cultural i és per aquest motiu, que l'Ajuntament ha organitzat una sortida històrica per commemorar aquestes jornades.

El pròxim diumenge 10 d'octubre, tindrà lloc una passejada per conèixer el centre històric de municipi i el patrimoni cultural que forma part de la història dels vilamajorins i vilamajorines. Una sortida per descobrir els secrets i els espais més emblemàtics de Sant Antoni de Vilamajor, de la mà de l'historiador Jordi Nogués.

L'inici de la sortida serà a les 11 h a les Escoles Velles – Casal Sociocultural i l'Ajuntament fa una crida a la ciutadania per participar-hi i conèixer el nostre municipi.

Darrera actualització: 05.10.2021 | 10:13