Un total de 300 famílies gaudiran del descompte a la taxa d'escombraries d'aquest any

Dilluns, 8 de febrer de 2021 a les 17:00

Per complir amb els requisits de les aportacions a la deixalleria durant el 2020.

Segons les dades, un total de 300 famílies gaudiran de la bonificació aplicada a la taxa d'escombraries d'aquest any, gràcies a les aportacions realitzades a la deixalleria durant l'any 2020 i que compleixen algun dels dos requisits dels descomptes:

  • Bonificació del 10% per haver fet almenys 6 visites a l'any en dies diferents a la deixalleria i portant en una d'elles, com a mínim, oli de cuina usat. 
  • Bonificació del 15% en cas d'haver fet 12 visites a l'any en dies diferents a la deixalleria, una de les quals s'hi porti oli vegetal.

A més, durant el mes de gener ha estat obert el termini de presentació de sol·licituds d'aquelles persones que han fet compostatge casolà i que opten a un 10% de descompte en la taxa.

La bonificació de descompte a la taxa per les aportacions a la deixalleria s'aplica de manera automàtica. Consulta tota la informació al document adjuntat de les instruccions d'ús de la deixalleria.

Des de l'Ajuntament animem a la ciutadania a visitar a la deixalleria per optar a les bonificacions esmentades tot dipositant els residus no ordinaris: oli vegetal, voluminosos, residus especials, restes de poda, roba, vidre pla, ampolles de cava, fluorescents, runa de particulars, cable, material electrònic, electrodomèstics, entre d'altres.

I recordem que també hi ha un contenidor d'oli usat en el parc de Can Sauleda, per tal de facilitar la recollida d'aquest residu al centre i millorar els resultats d'aquesta.

Darrera actualització: 08.02.2021 | 17:11