Un total de 1.064 persones, amb un percentatge de 19,28 % de participació, han votat en la fase final dels Pressupostos Participatius on han sortit 7 propostes guanyadores

Dimecres, 9 de novembre de 2022 a les 09:00

Els tendals per a l'Escola Joan Casas, la nova zona lúdica d'Alfou, l'itinerari històric i cultural i els elements de protecció al camp de futbol són algunes de les propostes que s'executaran l'any vinent.

El passat diumenge 6 de novembre es va tancar el període de la fase final de la votació dels Pressupostos Participatius. El termini va estar obert durant tres setmanes on els vilamajorins i vilamajorines majors de 16 anys i empadronats al municipi, van poder votar un màxim de 3 propostes d'entre les 15 finalistes.

I un any més, hem tornat a aconseguir superar les xifres de participació, sent tot un èxit i amb un total de 1064 persones que van dir la seva: 375 més que l'any 2020 i 252 més que l'any 2021.

Un total de 974 persones van votar en línia i 90 de forma presencial, un percentatge de participació del 19,28 % respecte al cens (persones empadronades de 16 i més anys) amb un cens total de 5518 persones que podien votar.

A continuació, compartim les 7 propostes guanyadores per ordre de vots i la suma de les quals fan el 149.000 € del pressupost destinat a aquest procés de participació:

  1. Tendals per a la protecció solar de les aules a la façana sud de l'Escola Joan Casas
  2. Creació d'un itinerari històric, cultural i natural
  3. Nova zona lúdica, esportiva i social al camp de futbol de Sant Julià d'Alfou
  4. Creació de zones d'oci i descans al parc Freixeneda
  5. Millora del parc infantil de Can Miret/Les Pungoles
  6. Instal·lació d'una font al parc del Molí d'Alfou
  7. Elements de protecció al Camp de Futbol

Podeu consultar tota la informació dels resultats i els vots obtinguts a la web dels Pressupostos Participatius.

L'Ajuntament vol agrair la implicació i participació de totes les persones, les que van participar en l'aportació de propostes, en el taller TOP10 i les que han exercit el seu dret de vot durant aquesta fase final. Superant les expectatives dels resultats, aconseguint gairebé un 20% de participació i demostrant un any més, la transparència d'aquest exercici d'aprofundiment democràtic que us permet decidir de forma directa el destí de 150.000 € del pressupost municipal.

Moltes gràcies, Sant Antoni de Vilamajor!

Darrera actualització: 09.11.2022 | 09:22