Un mes reivindicatiu a la Biblioteca SAV

Dilluns, 3 de febrer de 2020 a les 09:00

La biblioteca SAV inicia un més ple de propostes reivindicatives: tractaran temes de tanta actualitat com el canvi climàtic i l’empoderament de la dona.

La biblioteca començarà el més de febrer amb el taller familiar En Jan i la Berta en acció per un món millor. Conscients de l’emergència climàtica i de la importància de conservar i preservar el medi, la Rosa Rocabayera, creadora del calendari d’en Jan i la Berta, ens donarà eines per a tota la família per cuidar el medi ambient des de la llar.  L’activitat està dirigida a famílies amb infants a partir de 4 anys i cal inscripció prèvia.

Al mes de febrer també s’iniciarà el projecte Dona activ-ART. El que ens mou i remou. Un projecte que durarà fins el mes de juny, en el qual es pretén visualitzar la importància de la dona en diferents àmbits de la societat.  El projecte s’iniciarà el dissabte 15 de febrer a les 12h amb la inauguració d’una exposició artística comissariada per Dolo Navas en la qual participaran més de trenta artistes de diferents disciplines.  La inauguració comptarà amb un petit espectacle de dansa, poesia i música a càrrec d’Olga Begué, Federica Sestu, Gemma Font i Alfred Guiu. A continuació es realitzarà l’acció artística “Te dibujo, imagina y me cuentas lo que ves” a càrrec de Blanca Navas.

Al llarg del mes també es realitzaran les trobades del Club de lectura SAV, on es comentarà la novel·la La vegetariana d’Han Kang, i la del Club de lectura Llegir el Teatre,  on podrem conversar amb la Lurdes Barba, codirectora de l’obra teatral La Casa de les aranyes.

Pel que fa a les activitats familiars es reprendran les sessions de contacontes per a famílies amb infants a partir de 4 anys els primers divendres de mes a les 18h. Aquesta vegada l’actiu Elena Codó ens explicarà contes de bons propòsits per encarar amb optimisme la resta de l’any. El segon divendres del mes, a les 17.30h, tornarà l’activitat Música en bolquers, per a famílies amb infants de 0 a 1 anys, i el tercer divendres serà el torn del Contes petitets per a famílies amb infants d’1 a 3 anys. Per les dues darreres activitats cal inscripció prèvia.

Darrera actualització: 03.02.2020 | 08:26