Un any més, l'Ajuntament ha col·laborat amb el projecte solidari "Cap nen/a sense conte" de l'Associació Educativa i Formativa TBCLASS

Dijous, 27 d'abril de 2023 a les 10:00

Amb el conte "Compte amb el llop" que s'ha repartit a l'Escola Joan Casas i disponible a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament i a la Biblioteca municipal.

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, juntament amb altres ajuntaments, empreses i associacions, ha col·laborat enguany amb la novena edició del projecte solidari "Cap infant sense conte" impulsat per l'Associació Educativa i Formativa TBCLASS.

L'Associació Educativa i Formativa TBClass és una entitat sense ànim de lucre formada per personal docent que es dedica a dur a terme activitats relacionades amb la formació, l'aprenentatge i la recerca educativa.

El projecte solidari "Cap nen/a sense conte" va néixer el curs 2013-14 buscant el foment de la lectura i de la creativitat entre els nens i les nenes, educant, a l'hora, en la diferència, el treball en equip, el valor de l'esforç o la superació de les pors, entre d'altres. Es tracta d'un conte original d'Antoni Argent Ballús i Núria Ramon Díez amb textos en català i anglès i il·lustracions per a pintar sota el nom "Compte amb el llop!".

Els exemplars rebuts amb la col·laboració, han estat distribuïts a l'Escola Joan Casas i també estan disponibles gratuïtament a l'OAC de l'Ajuntament i a la Biblioteca Joana Raspall i Juanola.

L'Ajuntament segueix la seva aposta per fomentar l'hàbit i el gust per la lectura des de ben petits i estimular la imaginació i la creativitat dels infants de Sant Antoni de Vilamajor així com participar i donar a conèixer iniciatives solidàries com aquesta.

Darrera actualització: 27.04.2023 | 09:33

Imatges