Últim programa de Sota la Mascareta al 98.0FM Ràdio Vilamajor aquest dissabte 6 de juny

Dimecres, 3 de juny de 2020 a les 11:15

El programa de Ràdio Vilamajor impulsat per les vilamajorines i els vilamajorins més joves de l'INS Vilamajor.

Sota la Mascareta va començar el 25 d'abril i acaba amb el darrer programa aquest dissabte 6 de juny, a les 11 h a l'emissora 98.0FM Ràdio Vilamajor. El diumenge a les 18 h també hi haurà una reemissió del programa.

És un magazín divulgatiu, d'actualitat local i comunitària, emès per Ràdio Vilamajor i a càrrec d'un grup de joves de l'Institut Vilamajor. Consisteix en un espai de trobada per a totes les veïnes i veïns que, malgrat el confinament, alcen la veu i la comparteixen via whatsapp.

La Júlia, el Lucas, la Naira, l'Oriol, l'Avril i en Quim són alumnes de 3r, 4rt d'ESO i Batxillerat que mostren tot allò que s'amaga darrere de cada mascareta en temps de crisi sanitària. Una gran iniciativa que va lligada a una assignatura optativa de ràdio de l'INS Vilamajor.

A més, l'equip del programa el completen la Cristina Gómez, directora de la Biblioteca de SAV, amb una secció literària i la Clàudia Gonzálezeducomunicadora de COMSOC, com a conductora i coproductora. Darrere el micròfon també hi són la Noèlia Aranda, docent de l'INS Vilamajor, que conjuntament amb la Clàudia acompanyen el treball dels joves de l'optativa; i en Damià Caro, membre de COMSOC, com a coproductor de l'espai.

Us deixem adjuntat l'enllaç de la web Ràdio Vilamajor i de l'APP de l'Ajuntament de SAV on podeu trobar i escoltar tots els programes de Sota la Mascareta.

I recordem que, cada dia a les 20.30 h de dilluns a divendres, podeu escoltar Un conte de Bona Nit en directe al 98.0FM Ràdio Vilamajor amb la veu de la Maria Rosa Flores.

A l'enllaç adjuntat també podeu veure tota la programació actual que emet Ràdio Vilamajor: Fem poble, El Mercadillu, 13 cadires de Vilamajor, Moments de simfonia, Posa't una psicòleg a la teva vida, Hijas de Lilith...

Darrera actualització: 03.06.2020 | 11:14