Trobades entre dones de Vilamajor a càrrec de la Matriu i amb la col·laboració de Viladones

Dijous, 3 de setembre de 2020 a les 12:45

Primera xerrada el 15 de setembre a les 18 h al Patronat de Sant Antoni de Vilamajor.

La Matriu, amb la col·laboració de Viladones, ha rebut un premi de Minyons Escoltes i Guies per realitzar trobades entre dones de Vilamajor i compartir la vivència del confinament i reforçar els vincles.

Un projecte a càrrec de la Matriu i que neix amb la intenció de compartir i aportar en l'empoderament de les dones, així com el reconeixement de la seva tasca durant la crisi sanitària i garantir-ne la salut i fortalesa. Amb la col·laboració de l'entitat Viladones i amb el suport dels ajuntaments de Sant Pere i Sant Antoni de Vilamajor.

El projecte es divideix en dues parts:

  • Una primera xerrada per a dones "Com està afectant a les dones la crisi de la Covid-19?" que tindrà lloc el 15 de setembre a les 18 h al Patronat de Sant Antoni de Vilamajor. On s'explicaran els impactes específics en les dones del confinament i la proposta de trobades entre dones durant la tardor.
  • El 29 de setembre s'iniciarà una sèrie de 10 trobades presencials de dues hores els dimarts, amb un grup d'entre 20 i 25 dones. On es compartiran necessitats i diversos temes com els impactes emocionals de la crisi, les eines d'auto-cura, la criança en temps de confinament, la importància de la connexió amb la natura...

L'aforament serà limitat i serà obligatori l'ús de mascareta.

Per poder assistir a les trobades cal enviar un mail a matriu@matriu.org o trucar al 609 318 956.

Per la primera xerrada del dia 15 també es podrà assistir sense inscripció prèvia, però es recomana confirmar l'assistència al correu o telèfon anterior.

Darrera actualització: 03.09.2020 | 12:48

Imatges

Trobades grup de dones