Tret de sortida dels pressupostos participatius SAV 2020

Dilluns, 10 de febrer de 2020 a les 10:00

La ciutadania podrà decidir el destí de 150.000€ del pressupost municipal d’inversions

Aquest mes de febrer començarà el procés de Pressupostos Participatius 2020, a través del qual la ciutadania podrà determinar el destí de 150.000€ del capítol d’inversions del pressupost municipal. L'acte inicial de presentació pública del projecte se celebrarà el proper dilluns dia 24 de febrer, a les 20:00 hores al Patronat, un acte que finalitzarà amb un sopar al mateix edifici, i que també servirà per elaborar propostes de forma col·lectiva.
 
Durant la primera fase del procés, que anirà del 2 al 22 de març, totes les persones que viviu, treballeu i/o teniu algun vincle amb el municipi ens podreu fer arribar les vostres propostes a través del web o mitjançant un fulletó que repartirem casa per casa i que es podrà dipositar a les urnes que trobareu a diferents punts del municipi: Ajuntament, Biblioteca, Casal d’Avis, Escoles Velles, Rectoria Sant Julià d’Alfou, bar de la zona esportiva, Sala polivalent del carrer França, Llar d’infants Xauxa, Escola Joan Casas, Local Can Miret i Local de les Pungoles. Podeu fer qualsevol proposta en matèria d’inversió que considereu necessària per al municipi, per exemple; la creació o millora d’equipaments municipals, la millora d’espais públics (zones verdes, parcs, places, vials, enllumenat, accessibilitat, etc.), l’adquisició de mobiliari urbà, béns materials i tecnologies d’ús públic, etc.
 
Acabada la recollida de propostes, i durant els mesos d’abril i maig, es realitzarà la validació tècnica, jurídica i econòmica de les mateixes.
 
A continuació, entre juny i juliol, es durà a terme el taller TOP 10!, una jornada participativa per escollir les 10 propostes que passaran a la fase final de votació. Posteriorment, s’obrirà el període per la votació final de les propostes seleccionades (on podran votar les persones empadronades al municipi de 16 anys i més), i finalment es donaran a conèixer els resultats de la votació i les propostes guanyadores. L’execució final d'aquestes propostes es durà a terme durant l’any 2021.
 
Trobareu tota la informació relacionada amb aquesta edició dels pressupostos participatius a la web del procés.

Darrera actualització: 10.02.2020 | 07:09