Tret de sortida de la 5a edició dels Pressupostos Participatius de Sant Antoni de Vilamajor

Dilluns, 20 de febrer de 2023 a les 14:30

Tret de sortida de la 5a edició dels Pressupostos Participatius de Sant Antoni de VilamajorEl pròxim dijous 2 de març de 2023 tindrà lloc la sessió de presentació amb taller i sopar participatiu a les 19 h al Patronat amb inscripció prèvia aquí.

Aquest mes de març, l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor a través de la regidoria de Participació Ciutadana, posarà en marxa la 5a edició dels Pressuposts Participatius.

El procés participatiu que destina 150.000 € del capítol d'inversions del pressupost municipal amb la finalitat de fer partícip a la ciutadania en totes les seves fases.

L'acte inicial de presentació pública del projecte tindrà lloc el dijous 2 de març de 2023 a les 19:00 h en el Patronat. On es presentarà l'edició d'enguany i es realitzarà un taller amb sopar participatiu. Les persones interessades ja es poden inscriure en aquest enllaç per confirmar la seva assistència.

La primera fase dels Pressupostos Participatius, serà la recollida d'idees i propostes i s'obrirà el dilluns 6 de març i fins al 26 de març de 2023. On tothom que vulgui, podrà aportar els seus projectes per millorar el poble. Com sempre, s'habilitarà el web del procés per a l'aportació de propostes en línia i també es facilitaran les urnes físiques en equipaments municipals.

Trobareu tota la informació relacionada amb aquesta edició dels pressupostos participatius a la web del procés.

Darrera actualització: 20.02.2023 | 14:41