Tot a punt per a les Eleccions al Parlament de Catalunya que tindran lloc el pròxim diumenge 12 de maig de 2024

Divendres, 10 de maig de 2024 a les 13:45

La jornada electoral es durà a terme al Pavelló Joan Sapé de Sant Antoni de Vilamajor de 9.00 a 20.00 h.

Aquest diumenge 12 de maig de 2024 tindrà lloc la jornada de les Eleccions al Parlament de Catalunya i l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor està ultimant els preparatius i el dispositiu per a la realització d'aquests comicis que acollirà un cop més el Pavelló Joan Sapé.

Un total de 5.045 vilamajorins i vilamajorines estan cridades per dipositar el seu vot de 9.00 a 20.00 h en alguna de les 8 meses habilitades al col·legi electoral. Amb la facilitat d'aparcament habitual a la zona del Pavelló i del Camp de Futbol i amb l'adequació d'una zona d'aparcament destinada a persones amb mobilitat reduïda.

L'Ajuntament va notificar un total de 72 veïns i veïnes per conformar les meses i les quals van sortir del ple extraordinari i urgent convocat el dia 17 d'abril per al Sorteig per a la designació dels membres de les Meses electorals per a les Eleccions al Parlament de Catalunya. D'aquestes, 24 seran les titulars que faran possible el desenvolupament de la jornada electoral. Així com el suport i acompanyament del personal municipal voluntari i dels transmissors de dades que facilitaran la recollida d'informació i els avançaments de participació a les 13 i 18 hores i l'escrutini.

El Consistori recorda que no està permesa l'entrada d'animals de companyia en el Pavelló, segons l'acord aprovat per la Junta de Govern Local reunida en sessió del 2 de novembre de 2023 i en la qual es va determinar la prohibició d'accés amb animals de companyia als següents equipaments municipals:

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor també facilitarà informació durant la jornada electoral a través de les xarxes municipals, així com l'inici de les votacions, la participació i, un cop fet el recompte, els resultats oficials.

La informació de les Eleccions al Parlament de Catalunya es pot ampliar a través d'aquesta pàgina web.
 

Darrera actualització: 10.05.2024 | 13:45