Torna l'essència de la Festa Major d'estiu de Sant Antoni de Vilamajor amb més d'una setantena d'actes, concerts i activitats per a totes les edats

Dilluns, 1 d'agost de 2022 a les 15:00

Ja es pot consultar la programació dels dies 18, 19, 20, 21 i 27 d'agost de 2022.

Aquest any, sí! Torna l'essència de la Festa Major d'estiu, tot recuperant la festa que coneixíem abans de la pandèmia, per continuar compartint els petons i les abraçades que hem guardat, les retrobades al carrer, els sopars de festa major i gaudir d'aquests dies en família, amistats i amb els veïns i veïnes.

Del 18 al 21 d'agost i el 27 d'agost, Sant Antoni de Vilamajor celebrarà la Festa Major d'estiu amb una programació que compta amb més de setanta actes pensats per a totes les edats: infants, joves, adults i gent gran!

Ja es pot consultar el programa en format PDF i a finals de setmana, s'habilitaran programes en format paper a l'Ajuntament i a diversos equipaments municipals i comerços del poble.

A més, s'ha habilitat un nou espai al web municipal amb tota la informació sobre la FESTA MAJOR 2022, on es pot consultar el programa, els actes d'agenda i totes les afectacions de la festa.

La Festa Major 2022

  • El pregó d'enguany, anirà a càrrec del Sr. Bohigues, que arriba al municipi per donar tret de sortida a la festa, tot seguit tindrà lloc el pregó Institucional a càrrec de l'alcalde, Raül Valentín i del Valle, i del regidor de Festes, Ricard Manyé del Pino. I amb la participació de la Coral Lo Rossinyol, que celebra el seu 120è aniversari i del Casal de la Gent Gran amb commemoració del seu 40è aniversari.
  • No hi faltarà l'humor, a càrrec d'Eduard Biosca i el seu personatge Sr. Bohigues, que també portarà el seu espectacle "L'eminència humana", el monòleg de Pep Plaza "Ara més" i l'espectacle "Not talent" de Judit Martin i l'obra de teatre "Amors", que reivindica valors, creences i reafirma l'imaginari eròtic.
  • Amb més d'una vintena de concerts per a tots els gustos i estils musicals, destacant l'arribada de la nova gira d'Obeses amb "L'ai al cor", "The Tyets" que ens portaran el seu ritme i els temes més coneguts actualment, el concert de les Scarlet  &  The  Femme  Soul  Band, el reconegut "Professor Cunningham & His Old School", les sardanes i el concert i ball de nit de La Principal de la Bisbal. Aquests només són una petita part de tots els concerts que hi podreu trobar, l'artista local Irina Bellavista, també pujarà a l'escenari per compartir les seves versions.
  • Els més petits també tenen moltes opcions per divertir-se i gaudir de la Festa Major, amb el concert de la vilamajorina Dàmaris Gelabert "Mou el cos", gimcanes familiars, activitats i gimcanes d'aigua, inflables gegants i minigolf, taller de cuina i de samarretes, cinema i moltes més!
  • No hi poden faltar les propostes d'esport al rocòdrom, una bicicletada, exhibició de tenis taula, un torneig de futbol del CFVilamajor, Skate&Sound, una ruta d'orientació...
  • El punt lila també hi serà present, que canviarà d'ubicació per apropar-se a tots els públics i zones habilitades, i també tindrem una performance "Tu t'ho creus?" per desmuntar els estereotips i mites.
  • Una festa major plena d'activitats populars i de cultura catalana organitzades per les associacions i entitats participants, que un any més, fan possible la Festa Major. Torna el concurs de paelles, la cercavila gegantera, el correfoc pels carrers del nostre poble, el torneig de botifarra Jacint Vergés, el torneig de petanca, entre altres.

Els escenaris i espais principals són els mateixos que l'any passat, la plaça de la Vila, l'escenari a l'aparcament de Can Perpunter, la zona jove de la pista Escola Joan Casas i l'escenari ubicat a les piscines de la urbanització de Les Pungoles. A més d'altres espais secundaris com el Parc de Can Sauleda, el Patronat, les Escoles Velles...

La zona jove comptarà amb concerts i sessions de dj cada nit amb barraques i amb el brau mecànic i el joc dels gladiadors per divertir les nits del divendres i el dissabte.

Consulta el programa en PDF i l'apartat de Festa Major per conèixer tota la informació de la festa.

Per estar al dia de totes les activitats i actes de la Festa Major, pots seguir les xarxes municipals de l'Ajuntament i compartir les teves fotografies de festa amb el hastag #FMSAV22:

Darrera actualització: 01.08.2022 | 15:35