Torna el DeixaLlibres per Sant Jordi a la deixalleria de Sant Antoni de Vilamajor

Dimarts, 20 d'abril de 2021 a les 08:30

Una iniciativa del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental per promoure la recuperació de llibres usats.

La deixalleria de Sant Antoni de Vilamajor i la resta de deixalleries comarcals, se sumen un any més a l'activitat DeixaLLibres.

Del 20 al 25 d'abril de 2021 i amb motiu de la diada de Sant Jordi, les deixalleries es converteixen en un punt de reutilització de llibres usats.

D'aquesta manera, tothom que ho vulgui, pot acostar-se a la deixalleria a buscar i triar el llibre que més li agradi i portar els llibres de casa que ja no utilitzi.

L'objectiu de l'activitat, promoguda pel Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental, és allargar la vida útil d'aquest producte i que els usuaris i les usuàries d'aquestes instal·lacions recuperin gratuïtament llibres en bon estat i els hi donin una nova vida perquè aquests tornin a ser llegits.

Mitjançant aquesta campanya, que el Consorci va iniciar l'any 2010, ja s'han recuperat més 30.000 exemplars, majoritàriament novel·les, llibres de contes, biografies, infantils...

Des de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor animem els veïns i veïnes a gaudir d'aquesta iniciativa.

Darrera actualització: 20.04.2021 | 08:36

Imatges