Torna el mercat Vilapop amb la nova ubicació a la plaça d'en Riera, dinamitzat amb un concert-vermut

Dimecres, 14 de setembre de 2022 a les 14:00

El dissabte 24 de setembre de 10 a 14 h amb més de 30 parades i concert a càrrec de l'escola Microsons i de Los Boozan Dukes.

Durant aquest mes de setembre tindrà lloc una nova jornada del mercat de segona mà "Vilapop", que va néixer el passat mes d'abril i que pretén instaurar-se trimestralment al municipi per promoure la venda d'objectes de segona mà i generar menys residus entre la ciutadania.

Aquesta tercera edició inclourà com a novetat, un concert-vermut. El mercat recuperarà la seva ubicació inicial a la plaça d'en Riera amb la finalitat d'aprofitar la zona de vianants i facilitar l'accés al comerç de proximitat del nucli urbà, aprofitant també els carrers del voltant.

  • Tindrà lloc el dissabte 24 de setembre de 10 a 14 h amb més d'una trentena de paradetes on hi podreu trobar roba per a totes les edats, joguines, accessoris, llibres, decoració i mobiliari, entre moltes altres opcions i articles que busquen una segona vida.
  • A més, a partir de les 11 h, gaudirem de música en directe a càrrec de Microsons, l'Escola de Música de Sant Antoni de Vilamajor.
  • I a partir de les 12 h, el concert itinerant de "Los Boozan Dukes", especialitzats en la música francesa de Nova Orleans i les illes caribenyes dels anys trenta i quaranta.
  • El toc "vermut" anirà a càrrec de l'Engruna, per tal d'acompanyar l'oferta musical i la zona del mercat. 
Darrera actualització: 14.09.2022 | 14:17

Imatges