Torna el "Joc del caganer" per descobrir l'exposició dels pessebres en els establiments comercials de Vilamajor

Dimarts, 30 de novembre de 2021 a les 10:30

A partir del 4 de desembre es posarà en marxa el joc i a la tarda tindrà lloc l'acte de presentació de l'exposició dels Pessebristes de Vilamajor.

Després de l'èxit de l'any passat amb la nova adaptació davant la Covid-19, els Pessebristes de Vilamajor recuperen el mateix format amb la col·laboració dels Ajuntaments de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor.

Enguany, l'exposició dels pessebres també es podrà veure a través dels aparadors dels establiments comercials dels dos municipis i amb el "Joc del caganer".

Durant aquestes festes, podrem gaudir dels 50 pessebres exposats a diversos locals i establiments comercials que es podran descobrir a partir de tres rutes: ruta est i oest de Sant Antoni de Vilamajor i ruta de Sant Pere de Vilamajor. I al mateix temps, jugar al "Joc del caganer" per descobrir 10 dels caganers amagats en els pessebres i entrar en el sorteig final d'un pernil.

El pròxim dissabte 4 de desembre a les 17.30 h, tindrà lloc l'acte de presentació a la plaça Joan Casas.

I a partir de les 10 h del matí es posarà en marxa el joc, que es podrà jugar de tres maneres diferents:

  • A través de l'APP: només cal descarregar-se al Play Store o Apple Store del mòbil l'aplicació gratuïta "Sant Antoni de Vilamajor" i fer els recorreguts dels mapes i contestar al formulari "Joc del caganer.
  • A l'apartat "Joc del caganer" de la pàgina web de l'Ajuntament on es publicaran també els mapes de les rutes i un formulari per contestar i participar en el joc del caganer.
  • A través de la butlleta física que trobaràs en els establiments col·laboradors on podràs emplenar a mà els caganers trobats i dipositar-la a la bústia situada al local de la plaça Joan Casas. A més, quan demanis la butlleta t'obsequiaran amb un pessebre retallable.

Consulta tota la informació del joc a l'apartat "Joc del Caganer".

A més, des de l'entitat us conviden a participar en el XXIV Concurs Popular de Pessebres a la llar, omplint el següent formulari fins al 20 de desembre.

Poden participar tots els pessebres populars construïts amb materials naturals tradicionals, com molsa, suro, sorra, pedres i arbustos; així com diorames amb marc de visió, construïts tant amb guix i materials manipulats com també amb els tradicionals.

Darrera actualització: 30.11.2021 | 16:34