Torna "Castaween" per commemorar i combinar la festa del Halloween i la Castanyada a Sant Antoni de Vilamajor

Dijous, 20 d'octubre de 2022 a les 11:00

El divendres 28 d'octubre amb el truc o tracte, tallers i activitats infantils, venda de castanyes i concurs i ball de disfresses amb la participació d'algunes entitats.

Després de l'èxit i la gran participació del truc o tracte organitzat l'any passat des de la regidoria d'Economia Local de l'Ajuntament i amb la col·laboració del comerç local, aquest any recuperem la festa que ve carregada amb més propostes.

El pròxim divendres 28 d'octubre, Sant Antoni de Vilamajor s'adornarà en ambient de Halloween i de Castanyada per oferir a la ciutadania la combinació d'aquestes dues tradicionals festes.

Amb la participació de diverses entitats que organitzen també activitats emmarcades en aquesta jornada, juntament amb les propostes organitzades i coordinades des de l'Ajuntament.

A continuació, detallem la informació de les diverses activitats programades:

  • Truc o tracte de 17 a 20 h pels carrers del nucli urbà:disfressa't amb la teva família, colla o amistats i apropa't als establiments participants per jugar al conegut "Truc o tracte" per aconseguir els teus caramels. Amb la col·laboració dels establiments participants (consulta el llistat aquí)
  • Taller de Pintacares de 17.00 a 18.30 h la pl. de l'1 d'octubre de 2017: a càrrec dels pares i mares de l'alumnat de 6è de l'Escola Joan Casas.
  • Contacontes Crunchy Words a les 18 h a la pl. de l'1 d'octubre de 2017: Conta contes en anglès per a famílies amb infants a partir de 5 anys. "The Witches of Ariete"  a càrrec de la Biblioteca Joana i Raspall.
  • Venda de Castanyes de 18 a 20 h a la pl. de l'1 d'octubre de 2017: a càrrec de l'Agrupació d'Amics SAV
  • Taller "Fes la teva màscara" de 18 a 20 h a la pl. de l'1 d'octubre de 2017: un taller per a totes les edats per ser creatius i crear la vostra màscara de Halloween.
  • Concurs i ball de disfresses de 18.30 a 21.30 h El Patronat: a càrrec dels pares i mares de l'alumnat de 6è de l'Escola Joan Casas. Preu entrades anticipades 3,5 € i el mateix dia a 4,5 €, inclou entrada i 1 consumició. Es repartiran 3 premis de 50 € per consumir al comerç local: a la millor castanyera/boletaires, al més terrorífic, al millor grup (entrega de premis a les 21 h).

L'Associació veïnal de Les Pungoles també ha organitzat la festa temàtica de Halloween i Castanyada a la urbanització, que tindrà lloc el dissabte 29 d'octubre a les 17.30 h a la pl. Germanor amb rua de truc o tracte i a partir de les 18.30 h castanyes i moniatos al Bar de Les Pungoles.

Darrera actualització: 21.10.2022 | 11:48