T’interessa desenvolupar-te professionalment en eines TIC?

Divendres, 23 de febrer de 2024 a les 00:00

L'Escola MogentTIC ofereix un curs intensiu de creació de pàgines web i programació 100% subvencionat. Les inscripcions estan disponibles fins al 15 de març de 2024. 

 

Dins de les accions marcades en el conveni de col·laboració que l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor té amb l’Ajuntament de Cardedeu s’inclou tallers de formació.

El curs tindrà una durada de dotze setmanes, de les que 80 hores seran presencials i 20 en format virtual.

es sessions informatives seran del 26 al 29 de febrer de 2024. Si voleu més informació, us podeu  adreçar a mogentic.cat/curs-de-programacio.

L’objectiu és aprendre a crear una pàgina web des de zero i de manera autònoma amb WordPress. Aprendre a recopilar les necessitats dels clients i plasmar-les en una proposta comercial degudament pressupostada.

Introducció a llenguatges de programació i Tecnologies Web. Disseny i creació de llocs web des de zero amb Wordpress i algunes de les seves plantilles més utilitzades, posicionament en la xarxa i incorporació d'API,s, SDK's, Frameworks, llibreries i altres característiques, incorpora 8 hores de formació en ocupació i sortides professionals.

Aproximadament 360 hores de dedicació en 12 setmanes, combinant classes presencials (80 hores) amb virtuals (14), treball assistit i individual (360). Requereix una dedicació mínima estimada de 6 hores diàries. Per obtenir la certificació oficial de l'Escola de Programació és necessari haver assistit almenys al 80% de les classes, haver lliurat el 80% de les activitats i el Projecte Final de Curs.

Podeu fer la inscripció  aquí .  Teniu fins al 15 de març de 2024

 

Darrera actualització: 23.02.2024 | 12:56