Tercera convocatòria dels Ajuts extraordinaris directes de suport a la solvència empresarial en resposta a la pandèmia de la COVID-19

Dijous, 18 de novembre de 2021 a les 12:30

Es poden sol·licitar fins divendres 19 de novembre a les 14 h

Des de l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor informem de l’obertura d’aquesta nova convocatòria. El formuari d'inscripció prèvia per acollir-se a la nova línia d’ajuts extraordinaris directes per a la solvència empresarial, adreçada a autònoms i empreses, estarà obert fins divendres 19 de novembre de 2021. L'ordre d'entrada de les inscripcions no es tindrà en compte per a l'atorgament dels ajuts. 

Es tracta de la tercera convocatòria d’aquests ajuts que posa en marxa la Generalitat per mitjà del Departament d’Empresa i Treball, amb el romanent dels 993 milions d’euros destinats a Catalunya pel Reial Decret Llei 5/2021, de mesures extraordinàries de suport a la solvència empresarial. 

La setmana passada es van publicar les bases de la tercera convocatòria dels Ajuts extraordinaris directes de suport a la solvència empresarial en resposta a la pandèmia de la COVID-19, i el període d'inscripció prèvia es va obrir el 12 de novembre i estarà obert fins al dia 19 de novembre de 2021 a les 14.00 h.

Els ajuts finançats pel Govern d'Espanya estan destinats a reduir l’endeutament de les persones treballadores autònomes (empresaris i professionals) i les empreses no financeres més afectades per la pandèmia de la COVID-19.

Aquesta nova convocatòria incorpora les modificacions publicades al Reial Decret 17/2021:

  • Ampliant l'àmbit temporal dels deutes subvencionables en quatre mesos, des del 31 de maig fins al 30 de setembre.
  • Considerant també com a deutes subvencionables els costos fixos incorreguts tant si estan pagats com no pagats, incloses les pèrdues comptables, sempre que aquests s’hagin generat entre l'1 de març de 2020 i el 30 de setembre de 2021 i procedeixin de contractes anteriors al 13 de març de 2021.

Consulta tota la informació i l'accés al tràmit a la pàgina de l'ajut al Canal Empresa. 

Darrera actualització: 19.11.2021 | 07:16

Imatges