Surt al carrer la nova edició nº 41 de la Revista d'informació municipal de Sant Antoni de Vilamajor

Dimarts, 18 d'octubre de 2022 a les 09:00

Per informar de l'actualitat municipal i de les actuacions executades durant els últims mesos al municipi.

Aquest mes d'octubre, l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor ha publicat un nou número de la Revista d'Informació Municipal de SAV.

Ahir va començar la distribució en paper de la nova edició núm. 41 que presenta l'actualitat municipal i les diverses accions realitzades per part del consistori durant els darrers mesos.

Hi podeu trobar informació de les notícies relacionades amb el recull de les fires i cicle de concerts organitzats al municipi, un recull fotogràfic de la Festa Major d'Estiu, les últimes obres executades i altres notícies relacionades amb el medi ambient, la igualtat, la comunicació, la cultura i la seguretat ciutadana, entre altres temes d'interès.

També està disponible la versió digital actualitzada al web municipal i que es pot consultar en aquest enllaç, així com l'opinió política dels Grups Polítics Municipals recollida en aquest darrer número.

La contraportada d'aquesta edició és el cartell de l'actual fase final de votació dels Pressupostos Participatius. El període de votació es va obrir ahir i estarà disponible fins al 6 de novembre, on totes les persones majors de 16 anys i empadronades al municipi poden votar d'entre les 15 propostes finalistes les 3 que vulguin que es facin realitat. Vota aquí!

Darrera actualització: 18.10.2022 | 08:25