S’ultimen els preparatius de l’acte inaugural de la plaça del CAP

Dimecres, 14 d'agost de 2019 a les 11:00

Les dues dones voluntàries que participaran en la descoberta de la placa amb el nou nom són la Silvia Teresa Marcial Gutiérrez i l’Emma Sibina Pelegrín

En el marc de la Festa Major 2019, el pròxim dissabte 24 d’agost, a les 20 hores, es portarà a terme l’acte de presentació del nou nom de la plaça que acull el Centre d’Atenció Primària. En aquest sentit, l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor va proposar que dues dones voluntàries participessin en la descoberta de la placa. Després de realitzar un sorteig entre totes les dones inscrites, les dues dones seleccionades han estat la Silvia Teresa Marcial Gutiérrez (major de 18 anys) i l’Emma Sibina Pelegrín (menor d’edat).

A mitjans del mes de juliol, la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor va presentar una consulta popular als vilamajorins i a les vilamajorines per a escollir un nom nou per a l’espai. Fins al passat dissabte 10 d’agost, la ciutadania ha pogut votar un dels tres proposats: Plaça de Neus Català, Plaça de les dones d’aigua i Plaça de les 5 milicianes. D’aquesta manera, la plaça del CAP es convertirà en el primer espai del municipi amb un nom femení.

Darrera actualització: 16.08.2019 | 12:44