"Sota la mascareta", el Projecte de Ràdio Escolar de l'Institut Vilamajor, guanya el segon premi del Programa "Premis el CAC a l'Escola"

Divendres, 4 de juny de 2021 a les 18:00

Dins la categoria de ràdio on destaca per ser una proposta rodona, emotiva i un exemple en ple confinament. 

"Sota la mascareta" el programa fer per joves i obert a totes les veus de Vilamajor, guanya el segon premi de la categoria de ràdio dels "Premis el CAC a l'Escola" del Consell de l'Audiovisual de Catalunya.

El jurat considera que és una proposta rodona, emotiva i un exemple per aprendre i donar un servei al poble. Destaca els temes que van més enllà de l'escola i que se centren en temes tan importants com els drets fonamentals, on valora molt positivament que participessin persones i veus molt diferents del poble.

La Júlia, el Lucas, la Naira, l'Oriol, l'Avril i en Quim són alumnes de 3r, 4rt d'ESO i Batxillerat que van mostrar tot allò que s'amagava darrere de cada mascareta de Vilamajor durant el confinament.
El magazín divulgatiu, d'actualitat local i comunitària, va ser emès per Ràdio Vilamajor i consistia en un espai de trobada per a totes les veïnes i veïns que, malgrat el confinament, van alçar la veu i la compartien via whatsapp.

L'equip del programa el completaven la Cristina Gómez, directora de la Biblioteca de SAV, amb una secció literària i la Clàudia González, educomunicadora de COMSOC, com a conductora i coproductora. Darrere el micròfon també hi són la Noèlia Aranda, docent de l'INS Vilamajor, que conjuntament amb la Clàudia acompanyen el treball dels joves de l'optativa; i en Damià Caro, membre de COMSOC, com a coproductor de l'espai.

Des de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor vam tenir el plaer de col·laborar i felicitem a totes les persones que ho van fer possible! Especialment als joves de l'Institut que van tenir la iniciativa i van compartir el batec del poble, les emocions dels vilamajorins i vilamajorines i les seves múltiples formes d'expressar-se en un estat d'alarma.

Darrera actualització: 04.06.2021 | 18:22