S’obre la convocatòria anual de subvencions per al pagament del lloguer

Dimarts, 28 de juny de 2022 a les 15:22

Avui 28 de juny s'obre el termini de la convocatòria per demanar les subvencions per al pagament de lloguer del 2022 que atorga l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, amb l’objectiu de facilitar l’accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a sectors de població en risc d’exclusió social. 

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha publicat la seva convocatòria anual de subvencions per al pagament del lloguer per a l'any 2022. El termini per presentar les sol·licituds i tota la documentació corresponent comença avui, dimarts 28 de juny, i finalitzarà el pròxim divendres 15 de juliol.

Aquestes subvencions es destinen a les persones físiques que en el moment de presentar la sol·licitud tinguin 36 anys o més, que compleixin els requisits que s'estableixen, i siguin titulars d’un contracte de lloguer o cessió d’ús d’un habitatge o d’una habitació que constitueixi el seu domicili habitual i permanent en el territori de Catalunya”.

L’import màxim del lloguer o de la renda mensual per l’habitatge, en el cas de Sant Antoni de Vilamajor, és un màxim de 900 euros. En els supòsit d’habitació no pot ser superior a 450 €. Excepcionalment, per a les famílies nombroses, famílies monoparentals, i per a unitats de convivència amb algun membre amb discapacitat legalment reconeguda, l’import màxim pot arribar als 900 euros a tot el territori de Catalunya.

Com presentar les sol·licituds?

  • Preferentment, a través de mitjans electrònics al web de la Generalitat de Catalunya. Per conèixer com fer la tramitació on-line hi ha a disposició un tutorial en la mateixa web.

  • Presencialment a l’Oficina d’Habitatge de Sant Celoni,  en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 h, cal portar omplerta els fulls de sol·licitud i la documentació necessària.  

  • Presencialment a l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor  de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous de 16 a 18.30 h i cal portar omplerta els fulls de sol·licitud i la documentació necessària.  

  • A través de registre electrònic de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, en qualsevol horari.

Per a rebre més informació, cal dirigir-se a l’Oficina d’Habitatge del Baix Montseny a Sant Celoni o trucar al telèfon 93 864 12 24.

Darrera actualització: 30.06.2022 | 09:48