S’instal·len llums de LED al camp de futbol municipal

Divendres, 15 de març de 2019 a les 12:00

Els treballs han consistit en la substitució dels focus actuals, la renovació de la instal·lació elèctrica i el reforçament de la cimentació de les torres de llum

Durant el mes de febrer i les dues primeres setmanes de març, l’Ajuntament ha procedit a millorar la instal·lació elèctrica del camp de futbol municipal. L’actuació ha consistit a substituir-ne els focus actuals per uns de nous amb tecnologia de LED. Un cop instal·lats els nous llums, s’han fet els ajustaments adients per deixar el camp correctament il·luminat i els mesuraments lumínics en diferents punts de l’espai. Els treballs s’han fet de manera progressiva, per tal de no deixar en cap moment el camp de futbol sense il·luminació.

Els nous focus milloren la il·luminació del camp de futbol, que fins ara era deficitària, i com són de LED, tenen un millor rendiment i permeten l’encesa just en el moment en què es necessiten i la possibilitat de modificar la seva intensitat segons l’activitat que es desenvolupa en l’espai. L’objectiu és millorar l’eficiència energètica del camp de futbol municipal, com ja ha succeït al pavelló després d’instal·lar-hi il·luminació de LED.

Així mateix, s’ha renovat la instal·lació elèctrica i s’ha fet un reforçament de la cimentació de les torres de llum del camp. La intervenció ha començat a les torres de la banda del carrer Barcelona i, tot seguit, ha continuat per les de la banda de la graderia. També, s’han pintat les instal·lacions del pavelló i del camp de futbol i s’ha habilitat un nou vestidor. Pròximament, està previst substituir els seients de la graderia del camp de futbol més malmesos, acabar de canviar les xarxes atura-pilotes i fer petites reparacions a les banquetes dels jugadors.

Darrera actualització: 25.03.2019 | 16:47

Imatges