S’inaugura la temporada a les piscines municipals

Dijous, 20 de juny de 2019 a les 10:00

El pròxim dissabte 22 de juny s’organitzarà una jornada de portes obertes per donar la benvinguda a l’estiu

La calor arriba amb força a Sant Antoni de Vilamajor, però les capbussades a les piscines municipals poden ser un molt bon remei. En aquest sentit, el pròxim dissabte 22 de juny es donarà el tret de sortida a la temporada d'estiu amb una jornada de portes obertes, on els vilamajorins i les vilamajorines podran accedir gratuïtament als espais, tot i que l’aforament serà limitat. La temporada a les piscines municipals s’allargarà fins al diumenge 8 de setembre.

L’horari d’obertura al públic serà de dilluns a diumenge, de 10 a 20 hores. Pel que fa als preus, l’entrada per a infants i persones jubilades tindrà un cost de 2,50 euros tots els dies. Les persones adultes hauran de pagar 3,70 euros els dies laborables i 4,50 euros els dies festius.

De la mateixa manera, hi haurà la possibilitat de comprar abonaments mensuals amb un cost de 35 euros per als infants i les persones jubilades i de 50 euros per a les persones adultes. També es podran aconseguir abonaments de 10 banys amb un preu de 12 euros per als infants i jubilats i de 25 euros per als adults.

Així mateix, la piscina municipal del carrer Girona acollirà cursets de natació. Per a més informació o inscripcions, cal contactar amb el mateix equipament municipal.

Darrera actualització: 21.06.2019 | 10:16

Imatges

Cartell Piscines Municipals 2019