S'han rebut un total de 227 propostes presentades durant la primera fase dels Pressupostos Participatius d'enguany

Dimecres, 6 d'abril de 2022 a les 10:45

Comença la segona fase de validació tècnica per tal de validar les propostes i elaborar la llista amb les propostes vàlides, descartades i ja previstes.

El passat diumenge 3 d'abril va finalitzar la primera fase de recollida de propostes de l'edició d'enguany dels Pressupostos Participatius de Sant Antoni de Vilamajor.

La primera fase es va posar en marxa el 14 de març i durant aquestes tres setmanes, tothom que volia, podia aportar la seva idea en línia o a les urnes disponibles per destinar els 150.000 euros del pressupost municipal.

S'han rebut un total de 227 propostes: 203 rebudes en línia a través de la pàgina del web de participació i 24 butlletes físiques recollides a les urnes habilitades.

Actualment, té lloc la segona fase de validació tècnica de totes les propostes presentades, per tal de validar-les i determinar les que compleixen els criteris establerts. D'aquesta manera, durant els mesos vinents, els tècnics analitzaran totes les propostes per elaborar la llista final amb les propostes vàlides, descartades i ja previstes per l'Ajuntament.

Un cop finalitzada aquesta fase de validació, tindrà lloc el Taller top-10, entre els mesos de juliol i setembre, que consistirà en la jornada participativa per seleccionar els projectes que passaran a la votació final.

Des de l'Ajuntament agraïm la gran participació en aquesta primera fase i animem a la ciutadania a continuar participant en les properes fases per decidir el destí del pressupost municipal destinat als Pressupostos Participatius 2022.

Darrera actualització: 06.04.2022 | 10:57