Setze persones van acabar la formació de cuina bàsica professional el passat 16 de desembre de 2021

Dimarts, 4 de gener de 2022 a les 08:30

Un curs realitzat a les Escoles Velles de Sant Antoni de Vilamajor i organitzat per la Mongia de l'Ajuntament de Cardedeu amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor.

El passat 16 de desembre de 2021 va tenir lloc la cloenda del Curs de cuina professional realitzat a les Escoles Velles de Sant Antoni de Vilamajor.

A l'acte de cloenda hi va assistir l'alcalde de Sant Antoni de Vilamajor, Raül Valentín, i el regidor de Formació i Ocupació de Cardedeu, Hug Lucchetti, que van fer el lliurament de diplomes a les 16 persones formades.

De les 16 persones que han participat en aquesta segona edició del curs, dues ja han trobat feina, una altra està en procés de selecció, i un parell més continuen la formació en l'àmbit de la cuina.

L'objectiu del curs és que l'alumnat aprengui tècniques de cuina professional en funció dels seus coneixements previs. Per aquest motiu, hi ha persones que han pogut dotar-se de coneixements teòrics d'aquells aprenentatges adquirits al món laboral, i per d'altres, ha estat una primera immersió professional en un àmbit de força demanda al territori.

A més, com a novetat d'enguany, el curs s'ha complementat amb vint-i-cinc hores de cambrer/a de sala per tal d'aconseguir un perfil més polivalent i amb més adaptabilitat a les necessitats del mercat laboral.

A part del contingut específic, han fet tres mòduls transversals: tècniques de recerca de feina orientades al sector professional; economia social i solidària amb la visita a la cooperativa la Katsarola, i a un projecte emprenedor amb recorregut, la Cerveseria Sant Jordi; i han obtingut el certificat de manipulació d'aliments.

El curs ha estat subvencionat per la Diputació de Barcelona, amb conveni supramunicipal entre els municipis de Cardedeu, Cànoves, Sant Antoni de Vilamajor i Sant Pere de Vilamajor.

Darrera actualització: 04.01.2022 | 07:19

Imatges