Sessions de cinefòrum virtual dirigides a la gent gran de Sant Antoni de Vilamajor

Dimarts, 16 de febrer de 2021 a les 07:30

Inscripcions obertes del 15 al 17 de febrer al 900 22 30 40.

Des de l'àrea de dinamització de gent gran l'Ajuntament ens informem de les noves sessions de cinefòrum adreçades a la gent gran de poble i adaptades en format virtual.

Les inscripcions estan obertes des del 15 fins al 17 de febrer i només cal trucar al 900 22 30 40, en horari de dilluns a divendres de 9 a 17 h.

El calendari de pel·lícules inicialment previst és:

  • 22 de febrer: El becario, per profunditzar en el projecte de vida.
  • 22 de març: Una canción para Marion, per reflexionar sobre les pèrdues.
  • 26 d'abrilSpace Cowboy, per debatre sobre tòpics i estereotips sobre les persones grans com l'edatisme.

Per poder participar-hi, és necessari disposar d'un email per tal de rebre la confirmació de la plaça i els diversos enllaços. També cal tenir a disposició un telèfon intel·ligent, tauleta o ordinador amb connexió a internet. I en el moment d'inscriure's, cal especificar la preferència de participació en el fòrum (horari matí/tarda i plataforma d'accés zoom/whatsapp).

Aquestes sessions contemplen dues parts: una primera per visualitzar l'enllaç amb la pel·lícula, actiu de dilluns a dimecres, i una segona per fer el grup de debat.

El debat es realitzarà dijous o divendres segons el grup de debat al qual hagin estat assignades, i en l'horari que se'ls confirmarà per mail juntament amb l'enllaç d'accés. Seran de com a màxim 25 persones i hi ha un total de 500 places.

Des de l'Ajuntament animem a totes les persones grans del poble a participar en aquest cicle gratuït de cinema.

Darrera actualització: 16.02.2021 | 07:25