S’aprova per unanimitat el Pla Local de Joventut

Divendres, 29 de març de 2019 a les 12:00

El projecte ha estat elaborat tenint en compte les propostes i peticions fetes pel jovent del municipi

Ahir, dijous 28 de març, el Pla Local de Joventut va ser aprovat per unanimitat en el Ple Municipal. L’elaboració del projecte ha tingut en compte el màxim de propostes i peticions que el jovent del municipi ha anat traslladant en les diferents sessions participatives que s’han portat a terme els darrers mesos. A més, durant les últimes setmanes, els nois i les noies que ho han volgut han pogut rebre l’esborrany final i fer les esmenes que han considerat adients.

El Pla Local de Joventut vol convertir-se en el full de ruta que hauran de seguir les futures polítiques municipals juvenils. El projecte contempla diferents àmbits d’actuació com l’educació, l’ocupació, la salut, la participació i la cultura, i en tots ells, planteja iniciatives o propostes pensades perquè s’ajustin a les necessitats del jovent.

De la mateixa manera, al mes de febrer, es va realitzar una sessió participativa amb el jovent del municipi per a determinar el pla d’usos del futur Espai Jove. Un total de 12 nois i noies van assistir a la trobada, on es va parlar sobre quines activitats culturals, tallers i xerrades preferien que es desenvolupessin a l’equipament. També es va conversar sobre les normes de convivència i els horaris d’obertura que hauria de tenir l’espai.

Darrera actualització: 29.03.2019 | 12:23