Sant Antoni viu una Festa Major molt participativa

Dimecres, 28 d'agost de 2019 a les 00:00

El tobogan aquàtic gegant, el concurs de paelles i els concerts van ser alguns dels actes amb més bona acceptació per part de la ciutadania

El passat dijous dia 22 d’agost es donava el tret de sortida a uns dies plens de diversió, cultura i tradició, amb una gran quantitat d’actes programats que han comptat amb molta participació de veïns i veïnes de totes les edats. A diferència d’anys anteriors, el bon temps va acompanyar la celebració.

Les activitats infantils i el tobogan aquàtic gegant van tornar a ser les propostes amb més èxit de públic. Així mateix, va ser necessari tancar les inscripcions del concurs de paelles degut al gran nombre de persones interessades en participar-hi. Finalment, els Caminaires de Vilamajor es van emportar el premi a la paella més gustosa; el reconeixement a la més vistosa se’l va emportar la paella que va incloure una escultura feta d’escamarlans. Entre les principals novetats, cal destacar els músics que van actuar divendres a la tarda pels carrers del poble i que van tenir una bona acollida per part de la ciutadania.     

Els organitzadors fan també una bona valoració dels concerts. La decisió del consistori de tallar la circulació a la carretera comarcal BP-5107 va ser tot un encert atès la gran quantitat de gent que va assistir-hi i que va omplir aquesta via durant les nits de dijous, divendres i dissabte.  

La Festa Major s’ha desenvolupat sense incidents destacables. No s’han detectat conductes incíviques ni s’han denunciat fets al Punt Lila que, tot i així, ha estat ple de joves que han volgut participar en les activitats organitzades durant els dies de la festa.

La marató de sang, que arribava a la seva sisena edició, també va ser un èxit amb un total de 54 donacions.

Des del consistori es vol agrair la feina feta pels organitzadors, les entitats i les persones voluntàries així com per la Brigada Municipal, Protecció Civil i la Policia Local que han vetllat per a garantir que la Festa Major fos tot un èxit.

Recordem que encara que el gruix de les activitats va finalitzar dimarts amb la celebració de Sant Lleïr, encara queden algunes propostes aquesta setmana. Divendres dia 30 hi haurà una sardinada i botifarrada i un concert d’havaneres a la plaça de la Germanor de Les Pungoles a càrrec del grup La Guingueta; dissabte 31 serà el torn de la 18a Mostra Gastronòmica al parc de Can Sauleda, una iniciativa que pretén potenciar els restauradors locals.

Darrera actualització: 28.08.2019 | 10:35