Sant Antoni de Vilamajor torna a participar en la iniciativa ‘Benvinguts a Pagès’

Dijous, 7 de juny de 2018 a les 00:00
El 9 i 10 de juny, la Granja Can Bordoi col·laborarà en el projecte i obrirà les portes de la seva explotació familiar de bestiar boví a tothom qui s’apropi

La nova edició del projecte ‘Benvinguts a Pagès’ se celebrarà el pròxim cap de setmana, el dissabte 9 i diumenge 10 de juny. De nou, s’oferirà a la ciutadania la possibilitat de visitar diferents explotacions agràries i ramaderes d’arreu del país per conèixer com es produeixen els aliments que mengem. Una de les propostes és la Granja Can Bordoi de Sant Antoni de Vilamajor, que obrirà les portes per mostrar la seva explotació familiar de bestiar boví de llet. A la masia hi elaboren productes làctics: formatges, iogurts, mató i llet, i ho comercialitzen tot a través de la marca Formatgeria Mogent. L’horari de visites previst per aquest cap de setmana serà de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores. 

‘Benvinguts a Pagès’ és una iniciativa que vol animar a les famílies a recórrer el territori i descobrir de primera mà l’origen dels aliments que consumim, així com tastar i degustar els productes de casa nostra. En aquesta tercera edició del projecte, hi participen més de 200 explotacions de tot Catalunya que mostraran a les persones visitants els seus camps, ramats, barques i obradors. Enguany, com a novetat, s’han programat diverses rutes al voltant de les explotacions i també hi haurà activitats complementàries com tallers o jornades a l’aire lliure.

Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:16