Sant Antoni de Vilamajor es prepara per rebre la visita màgica de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient en una jornada plena d'il·lusió després dels anys de pandèmia

Dijous, 29 de desembre de 2022 a les 16:45

Amb la recuperació de la cavalcada que sortirà des de l'Escola Joan Casas per arribar al Porxo de Can Sauleda on els nens i nenes podran entregar la carta i veure Ses Majestats

Falten molt pocs dies per tornar a viure la nit més màgica de l'any a Sant Antoni de Vilamajor, que com cada any, té lloc el dia 5 de gener de 2023, amb l'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient.

Enguany, i després dels darrers anys de pandèmica ocasionada per la Covid-19 i les seves restriccions, es recupera la cavalcada i es manté la visita en el Porxo de Can Sauleda que lluirà més màgia que mai:

  • A les 18 h, començarà la calvalcada reial amb la sortida de les carrosses renovades de Melcior, Gaspar i Baltasar des de l'Escola Joan Casas, tot passant per l'avinguda Catalunya (carretera BP-5107) fins a arribar al Porxo de Can Sauleda. La qual cosa suposarà un tall en aquest tram mentre dura la cavalcada.
  • A partir de les 18.30 h i fins a les 21 h, Ses Majestats els Reis d'Orient arribaran al Porxo de Can Sauleda que lluirà una decoració molt especial, on l'Alcalde Raül Valentín i del Valle, els hi farà l'entrega de la clau màgica que obre totes les cases. Tot seguit, els infants podran apropar-se per parlar i entregar les seves cartes a Melcior, Gaspar i Baltasar.

Important: durant la cavalcada no es tiraran caramels, i aquests seran entregats pels patges reials a la zona del parc, quan els nens i nenes s'apropin a veure a Ses Majestats.

A més, s'informa que la setmana passada, els carters reials ja van passar per Sant Antoni de Vilamajor per instal·lar la bústia reial, ubicada a la plaça Joan Casas, i disponible per aquells infants que ja hi vulguin dipositar les cartes.

Darrera actualització: 29.12.2022 | 16:39

Imatges